De Buurt Barista

Met de Buurt Barista bieden wij een praktisch voorbeeld waar vrijwilligers en MDT’ers samen aan een project kunnen werken. Wij zoeken altijd jongeren die een Barista cursus willen volgen. Of willen leren hoe het is om een gastvrouw of gastheer te zijn. Daarnaast hebben wij ook vrijwilligers nodig die de tuktuk willen rijden. 

Voor de tuktuk zoeken wij vrijwilligers vanaf 25 jaar die een motor of brommer rijbewijs hebben. 

De Buurt Barista is ontstaan om verbindingen te zoeken en brengen in buurten, tussen buurtbewoners onderling.  Door buurtgenoten met elkaar in contact te brengen kunnen zij er voor elkaar zijn. Hierdoor wordt er ook gewerkt aan de sociale contacten. En dit zorgt er dan weer voor dat het nog prettiger is om in een buurt te wonen omdat je weet dat er naar je omgekeken wordt.

We worden ook ingehuurd door bedrijven die een bepaald evenement binnen hun bedrijf willen laten ondersteunen door de Buurt Barista, koffie verbindt ook tussen collega’s onderling.

Word onderdeel van onze toffe jongeren community!

Kennis maken?

Jouw inzet verdiend iets extra's!

Wij werken als stichting vanuit het "giving back" principe. Jij zet je, ongeacht het aantal uren, in voor een ander en dat verdiend erkenning en iets extra's. Wij belonen jou en je medevrijwilligers graag met leuke activiteiten en toffe workshops. Denk aan een pizza avond, een sportieve bootcamp of een eigen editie van Jachtseizoen. Samen met leeftijdsgenoten geven wij jullie elke maand een gezellige middag of avond. Daarnaast ontmoet je andere vrijwilligers en leer je nieuwe mensen kennen. Hoe leuk is dat?!

Doe iets voor een ander

Zet je incidenteel of structureel in voor een ander.

Haal je Europasscertificaat

Wanneer je binnen 6 maanden 80 uur hebt gemaakt, ontvang je een Europasscertificaat.

Sluit je aan bij onze jongeren community

Kom naar onze activiteiten en leer je medevrijwilligers kennen!

Bekijk de ervaring van Jordy

Stichting Jong Zwijndrechtsewaard
verstuur