Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

01

Kantoor

02

Hulpvraag

03

Hoe wij werken

Elke hulpvraag is welkom

Wij kunnen onze jongeren inzetten voor klussen van maximaal 4 uur. Daarom beoordelen wij altijd eerst de hulpvraag. Twijfel of wij de hulpvraag wel op kunnen pakken? Neem altijd vrijblijvend contact op. Wellicht kunnen wij gewoon verder helpen. Ook vanuit een organisatie, school of familie pakken wij aanvragen op. Uiteraard nemen wij ook altijd even contact op met de hulpvrager indien nodig of gewenst.

Ondersteuning nodig bij activiteiten?

Neem contact op!

Binnen ons jongerennetwerk hebben wij jongeren die individueel hulpvragen oppakken, maar hebben wij ook enthousiastelingen die in groepsverband leuke activiteiten willen opzetten of ondersteunen. Binnenkort een leuke activiteit op de planning, maar kan je wel wat extra handen gebruiken? Neem vooral contact met ons op. Wie weet kunnen wij jou of jouw organisatie/ bedrijf ondersteunen en geef tegelijkertijd jongeren de kans positieve ervaring op te doen!
Email naar: info@stichtingjz.nl of stuur ons een WhatsApp

Sociale samenwerking

Wij zetten ons in voor kansen bieden aan onze toekomst. Door onze jongeren zowel op organisatorisch als uitvoerend vlak in te zetten tijdens activiteiten, krijgen zij de kans zich op een laagdrempelige manier te ontwikkelen. Daarnaast zetten zij zich in voor een ander wat gelijk hun sociale missie invult. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer!

Stichting Jong Zwijndrechtsewaard
verstuur