Nieuwe website voor Stichting Jong Zwijndrechtse Waard

Wij zijn constant in ontwikkeling. Om iedereen zo goed mogelijk mee te nemen in onze werkzaamheden en nieuwtjes, hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. Via deze website willen wij voor zowel de hulpvragers al de hulpbieder een overzichtelijk platform bieden om kennis te maken met stichting JZ. Ook hebben we nieuwe functies toegevoegd waardoor het makkelijker wordt om, zo concreet mogelijk, hulp te vragen en te bieden.

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor jou betekenen? Deze vragen staan centraal. Ontdek welke activiteiten er in onze agenda gepland staan, waar wij en onze jongeren de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest, wat wij jou bieden als hulpvrager, maar ook als hulpbieder. Je vindt het hier allemaal terug! 

Laat ons weten wat je ervan vindt

Uiteraard doen wij ons uiterste best om het onze bezoekers zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

 

Wil jij graag meedenken over onze website of onze social media kanalen? Mis je iets of heb je vragen/ opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij staan altijd open voor feedback en ondersteuning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting Jong Zwijndrechtsewaard
verstuur