Nieuws

Projects

Uitbreiding naar Hendrik-Ido-Ambacht

Na ons groeiende succes in de gemeente Zwijndrecht, mogen wij nu ook gemeente Hendrik- Ido- Ambacht meenemen in onze werkzaamheden. Wij zijn natuurlijk razend enthousiast en willen ook hier jongeren op een flexibele manier de kans bieden iets voor een ander te betekenen.

Mara Jansen

0 Comments

Projects

Calisthenics Summer Games

Stichting Jong Zwijndrecht en Calisthenics expert Jason Bonam slaan de handen ineen voor het organiseren van de Calisthenics Summer Games. De sport calisthenics verspreidt zich sinds 2012 als een olievlek over Nederland en brengt jong en oud in beweging. In veel steden worden calisthenicsparken gerealiseerd waar men kan sporten in de buitenruimte. Een hele mooie beweging waaraan vele initiatiefnemers in het land gewerkt hebben.

Mara Jansen

0 Comments

Projects

Nieuwe website voor Stichting Jong Zwijndrecht

Wij zijn constant in ontwikkeling. Om iedereen zo goed mogelijk mee te nemen in onze werkzaamheden en nieuwtjes, hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. Via deze website willen wij voor zowel de hulpvragers al de hulpbieder een overzichtelijk platform bieden om kennis te maken met stichting JZ. Ook hebben we nieuwe functies toegevoegd waardoor het makkelijker wordt om, zo concreet mogelijk, hulp te vragen en te bieden.

Mara Jansen

0 Comments

Stichting Jong Zwijndrechtsewaard
verstuur