Meet our team

Ons team bestaat uit een klein bestuur en klein uitvoerend team. Onze ambities zijn daarentegen groot genoeg. Samen met ons jongerennetwerk en onze samenwerkingspartners verwezenlijken we deze ambities. Vanaf 2018 is het team gevarieerd en zijn er verschillende gezichten gekomen en gegaan. Daarom doen wij een kleine voorstelrondje om ons beter te leren kennen.

 

 

 

Chantal Buster

“Ik ben Chantal Buster, initiatiefnemer van het jongerennetwerk. Jongeren en vrijwilligerswerk zijn mijn drive in mijn werk en in mijn privé leven. Ik zet mij zelf regelmatig vrijwillig in voor de maatschappij. Ik vind het heerlijk om in de sportzaal bezig te zijn met mijn grote passie handbal. Feitje: ik heb landelijk gespeeld, maar nu lekker recreatief.
Mijn motto is: “ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan”

 

 

Sophia Manté – Essen

"Mijn naam is Sophia Manté-Essen en ik ben projectleider van De Buurt Barista en sociaal werker binnen ons netwerk. Mijn passie ligt in het verbinden van mensen en het ondersteunen en uitwerken van mooie ideeën. Naast mijn werkzaamheden binnen de stichting, ben ik ook yogadocent en heb ik mijn eigen studio. En, ben ik HBO geaccrediteerd Mental coach. Een Mental coach richt zich vooral op vitaliteit en positiviteit.
Mijn motto is: “Iedere dag is een nieuwe kans."

 

Maarten Vink

“Sinds kort ben ik met heel veel plezier werkzaam bij deze mooie stichting. Ik ben getrouwd met Annemieke en vader van Jennifer, Emily en Joey. Ik houd van gezelligheid en mensen om me heen. Naast mijn vorige baan als accountmanager had ik al veel contact met jongeren en in deze nieuwe functie kan dit nog veel meer. Het is mooi om te zien als jongeren zichzelf kunnen zijn en zichzelf kunnen ontwikkelen. Ook het stuk verbinden van jong en oud spreekt me heel erg aan. Naast mijn werk bij JZ volg ik een Post-HBO opleiding tot professioneel coach. Ik kan niet wachten om in de toekomst ook mensen te gaan coachen.”

 

Joost Vonk

“ Vanaf december 2022 ben ik aan de slag bij Stichting JZ. Ik pak dit werk als jongerencoach met veel enthousiasme aan. Als student toegepaste psychologie heb ik in mijn eerste en tweede jaar een geweldige stage mogen lopen bij GOAL! hier heb ik een passie ontwikkeld om met jongeren te werken en vooral om jongeren zichzelf te zien ontwikkelen. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met muziek d.m.v. gitaarspelen en concerten bijwonen en ik ben niet vies van een bordspel of een gezellig biertje drinken.

Uitvoerend team

Ons uitvoerend team bestaat uit viere man sterk. Wij zetten ons allemaal in voor onze gemeenten maar op onze eigen specialistisch gebied. Wil je een keer kennis maken? Neem contact op via de e-mail of LinkedIn button.

Chantal Buster

Pionier

Maarten Vink

Pionier & MDT coördinator

Sophia Mante-Essen

Projectleider Buurt Barista

Joost
Vonk

Jongerencoach

Bestuurlijk team

Achter ons uitvoerend team staat er een bestuur op afstand klaar, bestaande uit drie bestuursleden, dat meedenkt in het stellen van doelen, het uitbreiden van ons netwerk en ondersteund rondom financiële zaken.

Stichting Jong Zwijndrechtsewaard
verstuur