Partners

Netwerk Jong Zwijndrechtse Waard heeft een hoofddoel: netwerk aanbieden aan kwetsbare inwoners zonder of met een klein sociaal netwerk. En u kunt daarbij helpen door partner te worden van Stichting Jong Zwijndrechtse Waard.

Chantal Buster

Pionier

Mara Jansen

Pionier

Partners:

VRIJWILLIGERS

MDT'ers

partners

hulpvragen

Sponsor

Bedrijven en particulieren kunnen ons sponsoren. Uniek aan Stichting Jong Zwijndrechtse Waard is dat wij jongeren coachen en begeleiden met hun klus. U kunt ervoor zorgen dat wij zoveel mogelijk jongeren kunnen inzetten en begeleiden.

Voor 250,- sponsort u een match. Dit houdt in: intake jongere, intake hulpvraag, matching, begeleiding bij hulpvraag en evaluatie. Tijdsbesteding voor een match/klus is 5 uur. Wij willen dit jaar 80 hulpvragen doen.
Wat doen wij als tegenprestatie voor u?

Natuurlijk maken we reclame op social media voor maatschappelijk betrokken ondernemers en uw logo komt op onze website.

0 +
MEDICINES